Wie ben ik?

Ik ben Mark

Een natuurmens, een buitenmens. En dat begon al vroeg. Ik wilde altijd buiten zijn: in de natuur, vissen aan de IJssel en in de tuin bezig zijn. Mijn vrienden hadden een krantenwijk, ik had tuinen om in te werken. En zo is mijn passie uitgegroeid tot mijn bedrijf Mark Natuurlijk.

Slim omgaan met de natuur

Bij alles wat je doet in een tuin, gazon of op een stuk land zie je al snel resultaat. Mooi toch? Ik zie ook wat de natuur ons brengt en wat we ermee kunnen doen. Veel mensen gooien de bladeren uit de tuin weg, maar je zou ze juist goed kunnen gebruiken als bodembedekking in een moestuin of wanneer u uw tuin winterklaar wilt maken. De voedingsstoffen die uit bladeren komen zijn onmisbare mest voor uw tuin. Slim omgaan met alles wat de natuur brengt, dat vind ik belangrijk. Of dit nu het ontwerpen en aanleggen van uw tuin betreft, het snoeien van de haag, het aanleggen van een waterbron of het houden van een bijenvolk. Ik geef mijn passie graag ook aan u door!

Lees meer over mijn hovenier-, puls- en imkerwerkzaamheden.

Wat ik zoal doe volgt u op Instagram en Facebook.

Neem contact met mij op voor meer informatie en/of een offerte. Ik kom graag eens vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.